Friday, January 29, 2010

JawApAn krEAtiF mAtEmAtik

Assalamualaikum w.b.t....

dah lama prof katak tak jenguk blog ni.. maklumlah.. prof katak tengah sibuk untuk uruskan beberapa hal.. maaf kepada pengunjung-pengunjung setia blog prof katak yang sentiasa memberi sokongan.. (^^,)

tadi semasa prof katak duk terjah blog.. prof katak ada la terjumpa something yang memang bagi prof katak sangat unik dan menarik.. prof katak tak menyangka yang matematik adalah sekreatif ini.. tapi bila difikirkan balik, lawak pun ada..

eh. apa pulak yang prof katak cakapkan ni.. ok.. let's see ya!!




Funny-math 1



Funny-math 2




Funny-math 3




Funny-math 4

Funny-math 5




j
Funny-math 6




macam mana??? lawak tak?? kreatif tak jawapan yang diorang bagi?? tapi ni bukanlah jawapan daripada anak murid prof katak atau saudara prof katak.. sebab prof katak ni bakal guru... tak lama lagi, akan menjalani latihan praktikum.. hish.. kalaulah prof katak dapat student macam ni.. memang akan tergelak besar prof katak.. mana taknye.. terlampau kreatif.. masa prof katak jadi student dulu pun tak camni.. maybe sebab prof katak ni bukanlah orang yang kreatif kot..

ok lah.. setakat ni je dahulu celoteh dari prof katak.. kita bertemu lagi dalam episod yang akan datang.. tata titi tutu!!!! (=.-)

2 comments:

  1. pengunjung setia?????

    ReplyDelete
  2. mmg expand habis la si peter tu..
    hebat siottt

    ReplyDelete